Μετά από sold out συναυλίες και απήχηση που συνεχώς μεγαλώνει, η Monika ακολουθεί το δρόμο της σε ένα είδος που η ίδια αναζωογόνησε και επανακαθόρισε.

Το 2008 έγινε το όνομα στο στόμα όλων με την κυκλοφορία του ντεμπούτου της “Avatar”, το άλμπουμ που ουσιαστικά έδωσε τον ορισμό του όρου ‘αγγλόφωνη θηλυκή τραγουδοποιός – τραγουδίστρια’: η Μόνικα γράφει τα τραγούδια της με οδηγό ένα “καθαρό” συναίσθημα και τα τραγουδάει με την δυνατή, κρυστάλλινα καθαρή φωνή της χωρίς περιττές ωραιοποιήσεις, παραπέμποντας σε σπουδαίες τραγουδίστριες των 60s και ταυτόχρονα καταφέρνοντας να ακούγεται εντελώς προσωπική και μοναδική.

To 2010 είδε την επιστροφή της Monika στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ της “Exit”. Με πινελιές όπως η άρια στη μέση του “Not Enough”, το μπουζούκι στο ήδη αγαπημένο από το κοινό “Yes I Do” και το σπαρακτικό σόλο του “Our Love Or How We Lost It”, το “Exit” έρχεται να σταθεί επάξια δίπλα σε highlights όπως το “Over The Hill”, το “Babe” και το “Bloody Sth” με τα οποία συστήθηκε και ξεχώρισε πριν 2 χρόνια η Monika.

Comments are closed.