Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν μία μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος. Πολύ γνωστοί τόσο για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, όσο και για την ιδιαιτερότητα της φωνής και της προσωπικότητας του Αργύρη Μπακιρτζή, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική, sui generis μορφή συναυλίας, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

 

Αυτή τη φορά οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στους Λαζαριστές και μάλιστα για τρίτη φορά. Την πρώτη είχαν εγκαινιάσει την επαναλειτουργία της Μονής ως χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων. Τώρα εμφανίζονται ως headliners του Ark Festival στην πρώτη του μέρα. Θα είναι παρόντες όλοι και όπως πάντα θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με τη διάθεσή τους αλλά και το ακροατήριο.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν τραγούδια απ’ τους οκτώ δίσκους τους αλλά και άλλα ανέκδοτα. Προσβλέπουν σε νέους ακροατές, όμως, ως Θεσσαλονικείς οι περισσότεροι, ελπίζουν να συναντήσουν και παλιούς φίλους, συμμαθητές, ακόμα και συγγενείς.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι οι:

Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν, φωνή

Αργύρης Μπακιρτζής: φωνή

Δημήτρης Μυστακίδης: μπουζούκι, φωνή

Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα

Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο

Διονύσης Ρούσσος: κιθάρα, φωνή

Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο, φωνή

Κώστας  Σιδέρης: μεσομπούζουκο, φωνή

   

Comments are closed.